14. července 2015

Ovocňák a ovocné pyré




z ovocného pyré lze připravit chutnou svačinku o pro nejmenší, ovocnou zmrzlinu,
z moštu lze připravit: nápoje horké i studené , sorbety i zmrzliny a ovocnou tříšť .Je možno jej kombinovat s pivem ( =skvělý "Radler" ) ,s alkoholem , s bílým i červeným vínem , s šumivým vínem, lze z něj připravit i výtečné želé ! Fantazii se meze nekladou



Vyrábí se pouze z čerstvého ovoce a zeleniny, 1 l = 1,3 kg ovoce; 1 l = 1,6 kg ovoce
Ošetřuje se pouze pasterací, žádné konzervanty
Bez přídavku vody, sladidel, ochucovadel a jiné chemie
Bez použití koncentrátů, bez filtrace
Balení uchovávající čerstvost a v nezměněném stavu min. 12 měsíců



Žádné komentáře:

Okomentovat